The 100-Megaton Capitalist - Batman Theme

Åk till astrid lindgrens värld

Nu när det är sommar så vill man ju passa på att göra allt som man inte hinner med under vintern när man jobbar och passa på att göra sånt som bara är öppet på sommaren. Ja det är mycket som man vill hinna med på kort tid men det är ju underbart när man känner att man hinner med en hel del och att man kan göra sånt som man tycker är kul och som är roligt att göra med hela familjen och det finns ju en hel del som man kan välja på att göra.

Gäller att bestämma sig för vad man vill göra

Det finns ju som sagt väldigt mycket som man kan välja på och det är ju underbart att man har så mycket som man kan väja på och som man känner att man vill hitta på. Det skulle kunna vara att man gör något som att åka till astrid lindgrens värld det är ju något som är väldigt populärt och som passar hela familjen.
Ja det är ju så kul att man kan göra det och att det finns så mycket som man tycker är kul och som man känner är något som alla i familjen vill göra och vill hitta på. Ja det gäller att kolla upp vad det är som man kan göra och att välja något som man vet att alla kommer att tycka är kul och sånt som man kommer att ha fina minnen ifrån.

Ja så det finns många bra saker som man kan göra och som är roliga att göra och det är underbart att det är varmt och skönt och att man kan ta det lugnt och slappa och ha det skönt. Ja det är nåt som man verkligen vill ta till vara på och som kan vara skönt att göra.